Porträttfotografering

Varumärkesbyggande porträttfoto i Skellefteå

Professionella porträtt är viktigt för både företag och individer som vill lyckas i dagens tuffa konkurrens. Porträttfotografering och just mötet med människor är en av de bästa delarna med att vara fotograf. Jag arbetar med porträttfoto i alla typer av miljöer, på plats hos er eller i min fotostudio på Kanalgatan 59 i Skellefteå. Det är mycket att tänka på under en porträttfotografering. Miljö, posering, bildkomposition, klädval, ansiktsuttryck, kroppsspråk och ljussättning.  Under fotograferingen får du därför tydliga direktiv så att du ska känna dig helt lugn och avslappnad. Med modern ljussättning, redigering och komposition blir resultatet blir förtroendeingivande, berättande och tidsenligt med bilder som framhäver styrkan och karaktären hos den porträtterade.


Skräddarsydda uppdrag

Alla uppdrag är unika. Oavsett om det gäller ett porträtt av VD:n eller profilen som vill bygga sitt personliga varumärke anpassas bilderna för just dig.

 

Leverans inom 24 timmar

Inom 24 timmar efter fotograferingen får du inloggning till ett galleri där du i lugn och ro kan välja ut just dina favoritbilder.

Boka fotografering

Bröllopsfotograf | Företagsfoto | Reportage | Mode | Lifestyle | Porträttfotografering
 

Fotograf Christian Mård AB

072-252 26 32

 

Kanalgatan 59, 931 32,  Skellefteå

christian@cmfoto.se

Innehar F-skattesedel