Företagsfotografering

 

Låt mig stärka er identitet

Tilltalande och förtroendeingivande företagsbilder är en starkt bidragande framgångsfaktor för att kunna skapa och stärka varumärken. Den där lilla extra skjutsen som gör att kunder anlitar just ert företag och inte de andra. Låt mig fotografera produktdetaljerna, kontoret, lilla butiken eller den gigantiska industrilokalen ni arbetar i, verksamhetsbilder där personal och kund vävs in som naturliga delar av materialet. Som fotograf har jag valt att arbeta med ett berättande bildspråk, med en story som ger en dynamisk bild av er som företag.


Genom rätt bildvinklar, uttryck och tonalitet tar jag fram den stil ni eftersträvar i bilderna. Ett porträtt säger vad ni som företag står för, er kultur och vad kunden kan förvänta sig av er.

Fokus på företag

Jag utför all form av företagsfotografering såsom personalfoto, produktfoto, pressbilder, reklamfoto m.m. Med en mobil studio på plats hos er eller i min fotostudio på Kanalgatan 59 i centrala Skellefteå.

Fotograf + Assistent

Genom att  alltid vara två på våra fotouppdrag kan vi få ut så mycket som möjligt av er tid. Ett extra par ögon och händer som hjälper till med allt ifrån att rigga utrustning till att flytta på hårstrån. Helt utan extra kostnad!

Fast pris per bild

Som företag slipper ni tänka på timpriser, restidsersättning eller oväntade extrakostnader. Och kanske bäst av allt, ni betalar endast för bilderna ni verkligen behöver – utan köptvång eller finstilta villkor!

Fotograf i Skellefteå med SSG Access & ID06 för en säkrare arbetsmiljö.

Kontakta mig för prisuppgift

Bröllopsfotograf | Företagsfoto | Reportage | Mode | Lifestyle | Porträttfotografering
 

Fotograf Christian Mård AB

072-252 26 32

 

Kanalgatan 59, 931 32,  Skellefteå

christian@cmfoto.se

Innehar F-skattesedel