Bröllopsfotografering

Porträtt under en bröllopsfotografering i Skellefteå

Fånga den lyckligaste dagen i era liv!

Går ni i bröllopstankar? Då är det dags att välja ut en fotograf som passar just er!

 

Bröllopsfotograf i Skellefteå

Att få äran att vara fotograf under ett bröllop är något väldigt speciellt och stort att få vara med om. Jag är själv lyckligt gift och vet precis hur roligt ni kommer att ha det. Att få vara med om den sanna och äkta glädjen, det är den absolut största drivkraften för mig som fotograf. När känslorna är "all over the place" finns chansen att skapa tidsdokumenten som lever kvar. Och som kommer att följa med under generationer. Just därför blir professionellt tagna bröllopsbilder en ovärderlig investering.

Bröllopsfest i Skellefteå

Mitt bildspråk

Det finns otroligt mycket att skildra under en bröllopsdag – inte bara det självklara! Med min bakgrund som bildjournalist är jag specialiserad på att skapa levande bilder som berättar. En dokumentär stil som känns äkta och står emot tidens tand och som direkt tar er tillbaka till bröllopsdagen. Mina bilder kommer att framhäva lyckan, pirret och euforin som ni kommer att känna under en av livets allra största dagar. Dagen då ni säger ja till varandra. Det är mitt löfte till er!

Fotoassistent hjälper bruden under en bröllopsfotografering i Skellefteå

Fotograf + Assistent

Under ett bröllop är det lätt att bli en tidsoptimist. Minuterna springer lätt iväg mellan vigselcermoni och bröllopsfest och stressade brudpar blir sällan bra på bild. Håret ska rättas till och slipsen är sned. Just därför arbetar vi alltid två och två oavsett vilket bröllopspaket ni än väljer – utan att det kostar er något extra! 

Bokningsförfrågan

Vilket bröllopspaket passa er bäst? Endast porträtt, halvdag med vigsel och mingel eller heldag inklusive alla förberedelser? Jag skräddarsyr paketlösningar efter era förutsättningar och önskemål!

 

Fyll i formuläret för blixtsnabb återkoppling!

Var tar vi bilderna?

Som bröllopsfotograf är jag van att kastas in i nya miljöer och anpassar mig lätt efter omgivningen. Har ni egna idéer får ni gärna meddela mig i förhand. Annars har jag en mängd olika idéer som passar de allra flesta bröllopspar. Oavsett om det är på en bergstopp eller utanför kyrkan. 

Hur gör vi om det regnar?

Ibland skiner inte solen trots att man tänkt gifta sig. Det finns mängder av fina platser med skydd från regnet. Men vädret behöver nödvändigtvis inte hindra oss från att ta fantastiska bilder – tvärtom – vi kan använda vädrets makter till vår fördel. Med rätt planering, skor för ändamålet och ett par fina paraplyn kan vi skapa bröllopsbilder som sticker ut lite extra!

Hur tidigt behöver vi boka?

Vet ni redan tid och plats? Då är det bra att boka bröllopsfotografen så snart som möjligt för att försäkra er om att datumet är ledigt. Men jag tar självklart emot alla bokningar i mån av tid.

 

Hör av er med ert önskemål!

Planeringsmötet

Det är lämpligt ses ett par veckor upp till ett par månader innan vigseln. Under mötet hinner vi lära känna varandra, ni får chansen att ställa frågor och komma med önskemål. Sedan ger mötet oss möjligheten att spika de allra viktigaste detaljerna för dagen.

Provfotografering

Omkring en månad före bröllopet bokar vi in en provfotografering så att ni får chansen att känna av hur det är att stå framför kameran. Det här är ett viktigt möte för er, inte minst genom att ni får en extra chans att ställa frågor som dykt upp. Men framför allt kommer ni att känna ett större lugn när dagen väl kommer. Och bilderna vi tar under dagens fotografering ingår oavsett valt bröllopspaket.

Hur lång tid tar bröllopsporträttet?

Jag brukar säga att man bör avsätta omkring två timmar. Under den tiden hinner ni varva ned och känna er avslappnade framför kameran. Vi kan även testa olika miljöer för att hitta den bästa för just er.

Destinationsbröllop

Har ni planer på att gifta er i Norge, Frankrike eller kanske på andra sidan jordklotet? Kontakta mig så kommer vi fram till en lösning!

Bokningsförfrågan

Bröllopsfotograf | Företagsfoto | Reportage | Mode | Lifestyle | Porträttfotografering
 

Fotograf Christian Mård AB

072-252 26 32

 

Kanalgatan 59, 931 32,  Skellefteå

christian@cmfoto.se

Innehar F-skattesedel